Så bluffar du i onlinepoker

När det gäller spel online är det svårare att bluffa överlag, men det finns några knep du kan använda dig av för att lura dina motståndare. Det kan exempelvis röra sig om att du lägger dina kort flitigt i början för att röra om lite i grytan, för att sedan gå ”all in”.Andra metoder kan vara att vänta in att dina motspelare gör misstag, och genom att analysera mönster hos andra spelare kan du känna dig säkrare med din bluff. Du lär dig att förutse dina motståndares drag, och på detta sätt synar de inte din bluff lika enkelt. Det gäller att ha is i magen.

Olika strategier för att bluffa

Du märker ofta att en spelare är en amatör genom att se hur mycket de satsar. I regel satsar de mindre summor pengar, och då kan du bluffa med i princip vilken hand som helst. Höj insatsen även med ett tvåpar och ta hem vinsten när du märker att en spelare är ny.Tänk på att till och med nybörjare kan lära sig att identifiera din speltaktik. Det gäller alltså att inte bluffa allt för ofta, eller använda sig av så kallade dubbelbluffar. Även amatörspelare kan identifiera mönster, och därför gäller det att hålla ditt spel oberäkneligt. Håll koll på hur du har spelat under hela spelomgången. Lär dig mer om poker och andra casinospel på hotjug poker.

Lär dig rätt tillfälle att bluffa

Tänk alltid strategiskt när du spelar, och även om du spelar online så är det enkelt att syna din bluff om du har gjort den flera gånger i rad. Det kanske fungerar den första och andra gången, men till slut så hamnar du i ett underläge då motståndare kan läsa av din speltaktik.Att bluffa handlar väldigt mycket om taktik och tajming, och detta är något du lär dig efter flera spelomgångar. Det bästa tipset när det kommer till att bluffa online är att lära dig när du bör bluffa och inte. Bluffa inte heller för ofta, och studera dina motspelare noga. Vill man bluffa men inte riskera sina pengar när man gör det, testa att spela bluffstopp istället. Lycka till!